zondag 5 april 2015

Een (vrij)gezellige dag!

Komende vrijdag stapt een vriendin/ ex-collega van mij in het huwelijksbootje dus kwam er natuurlijk nog een vrijgezellen aan die gisteren plaats vond.
Zelf had ze duidelijk aangegeven dat ze niets te opvallend moet doen en ik denk dat we (vooral de zus van de bruid) goed is in geslaagd!
Zal jullie even doorheen dit fijne dagje nemen :-)
We zijn van start gegaan met een lekker ontbijt in Labas te Diest.
Een mooie locatie om te gaan ontbijten. 
Zo had je toffe rendieren aan de muur, zaten de gasten op bankjes met grasmatten en stond er een toog met lekkere desserts zoals een taart uit leo's gemaakt.
Tijdens dit ontbijt kreeg iedereen een gepersonaliseerde zak mee van mij met hun naam op (dit was eens iets anders dan de klassieke t-shirts).
Opnieuw had ik de prentjes en namen met de hand uitgesneden.
Wanneer ik aan zo iets begin is het soms een gevloek van "waar ben ik aan begonnen" maar achteraf ben je toch altijd fier met je resultaat.
De bruid kreeg een andere afbeelding dan die van de vrijgezellinnen.


Na het ontbijt gingen we richting het begijnhof van Diest waar we een zaaltje hadden gehuurd voor een workshop retro haar en make-up.
De leek die ik ben op vlak van make-up kwam meteen naar boven...maar de lesgeefster was heel geduldig en legde alles goed uit.
Het haar-gedeelte was meer iets voor mij maar dan sloeg de spijt van m'n haar te laten knippen toe :-)
Toch kreeg ook ik een mooi retro kapsel met m'n korte haren!
Daarna was er nog tijd voor een high tea, waar we veel te veel lekkers bij elkaar hadden en sloten we tot slot af met een drankje en een etentje in Leuven.
Nu aftellen naar de trouw van vrijdag!

                  


2 opmerkingen:

  1. Super leuke vrijgezellendag als ik je verslagje hier zo lees!En leuke zakjes gemaakt,je hebt wel veel geduld vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te lezen was het een super gezellige vrijgezellen dag met allerlei leuk activiteiten!
    De zakjes zijn echt heel leuk, knap gedaan zo met de hand uit snijden :-)

    BeantwoordenVerwijderen